Ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Πάνος Καμμένος διορίστηκε σε διοικητικό συμβούλιο σε ηλικία 23 ετών - iefimerida.gr

Ο Αδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Πάνος Καμμένος διορίστηκε σε διοικητικό συμβούλιο σε ηλικία 23 ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις καταγγελίες του ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος και δεν έχει ποτέ εργαστεί ο Αδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα.

Ευκαιρία του έδωσε ο βουλευτής των ανεξάρτητων Ελληνων Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας ότι επέλεξε διοικητή νοσοκομείου στην περιοχή του έναν πρώην πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ.
Μόλις τελείωσε η ομιλία του κ.Ουζουνίδη ο Αδωνις άστραψε και βρόντηξε:

σας!»«Μιλάτε εσείς που ο αρχηγός σας διορίστηκε σε διοικητικό συμβούλιο όταν ήταν 23 ετών; Αν δεν σας αρέσουν αυτές οι πρακτικές να καταγγείλετε τον κ.Καμμένο και να αποχωρήσετε από το κόμμα του». είπε
Όμως ο κ.Γεωργιάδης δεν έμεινε εκεί αλλά υπερασπίστηκε και την επιλογή του λέγοντας οτι ο συγκεκριμένος διοικητής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και συνέχισε να επιτίθεται στον κ.Ουζουνίδη. «Στην Ελλάδα του 2013 ζητάτε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων; Ντροπή

Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει στη δευτερολογία του ο κ. Ουζουνίδης ήταν οτι ο κ Γεωργιάδης είναι πολύ λίγος για να κρίνει τον Πάνο Καμμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ