Πολωνή που πλέει στην κυτταρίτιδα φιλοδοξεί να πάει με 100.000 άνδρες και να μπει στο Βιβλίο Γκίνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Πολωνή που πλέει στην κυτταρίτιδα φιλοδοξεί να πάει με 100.000 άνδρες και να μπει στο Βιβλίο Γκίνες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιδιαβαίνει τον κόσμο σε αναζήτηση αρσενικών που θα τη συνδράμουν για την υλοποίηση του στόχου της: να πάει με 100.000 άντρες και να θέσει έτσι ένα ανύπαρκτο μέχρι σήμερα ρεκόρ στο Βιβλίο Γκίνες.

Ο λόγος για την ανείπωτης ασχήμιας Ania Lewiska, 21 ετών, από την Πολωνία, η οποία ποζάρει με άνεση μπροστά στο φακό, αφήνοντας την κυτταρίτιδα να ξεχειλίζει από το μίνι φόρεμά της και τα αντιαισθητικά εσώρουχα με τα οποία εμφανίζεται.

Για την επίτευξη του ρεκόρ και δεδομένου του χρόνου που σκοπεύει να προσφέρει στον καθένα επιβήτορα ξεχωριστά - είκοσι λεπτά - υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί 33.000 ώρες ή τρία χρόνια και οκτώ μήνες, χωρίς να συνεκτιμάται ο απαιτούμενος χρόνος για τη σίτιση και τον ύπνο.

Δείτε τις εικόνες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ