Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Μια βίλα στην Κρήτη για τον γιο της Γιάννας [εικόνες] - iefimerida.gr

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Μια βίλα στην Κρήτη για τον γιο της Γιάννας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του στέγη στην Κρήτη αναμένεται να αποκτήσει ο γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες βρίσκονται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για τη βίλα που, αν όλα πάνε κατ'ευχήν, θα είναι έτοιμη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το οικόπεδο που θα στεγάσει το «παλάτι» του Αγγελόπουλου junior θα στεγαστεί σε οικόπεδο στην Εμπαρο γενέτειρα της «σιδηράς κυρίας του 204», περιοχή που επισκέφτηκε η οικογένεια κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Ηράκλειο Κρήτης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η κ. Αγγελοπούλου συμμετείχε και σε πανηγύρι της περιοχής χορεύοντας κρητικούς χορούς και δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ. Στην Εμπαρο ζει και η μητέρα της Γιάννας Αγγελοπούλου, Μαρίκα Δασκαλάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχέδια για την κατασκευή της κατοικίας επιβλέπει η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου όπως και την πρόοδο των εργασιών.

Πηγή: irakliolive

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Μια βίλα στην Κρήτη για τον γιο της Γιάννας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Μια βίλα στην Κρήτη για τον γιο της Γιάννας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ