Kλείνει το απόγευμα το κέντρο με συλλαλητήρια -Δάσκαλοι, καθηγητές και ΑΜΕΑ διαδηλώνουν - iefimerida.gr

Kλείνει το απόγευμα το κέντρο με συλλαλητήρια -Δάσκαλοι, καθηγητές και ΑΜΕΑ διαδηλώνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συλλαλητήριο συνδιοργανώνουν οι ομοσπονδίες των δασκάλων (ΔΟΕ) και των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) για σήμερα, Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα στα Προπύλαια, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, κατά της κυβερνητικής πολιτικής στην εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στη γενική απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ με τη ΓΣΕΕ για την επόμενη Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, προ των ευθυνών τους θέτει το αναπηρικό κίνημα τους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν κοινοβουλευτικά την Κυβέρνηση, για σειρά σοβαρών θεμάτων της Αναπηρίας, μία ημέρα πριν το μεγάλο παν - αναπηρικό συλλαλητήριο επίσης σήμερα στο υπουργείο Εργασίας.

Η ΕΣΑμεΑ διαμηνύει, μεταξύ άλλων στους βουλευτές:

«Δεν δεχόμαστε, και εσείς δεν πρέπει να δεχθείτε, να διακοπεί το ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους με αναπηρία κάτω των 65 ετών από 1.1.2014!
«Δεν δεχόμαστε, και εσείς δεν πρέπει να δεχθείτε να υπάρχει ανασφάλιστος με αναπηρία ή/ και χρόνια πάθηση, και κανένας ανασφάλιστος γονέας με ανήλικο παιδί ή που προστατεύει άτομο με νοητική αναπηρία, σύνδρομο down, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση κλπ. χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ