Παλαμικό αποτύπωμα του Μαζιώτη στη ληστεία στα Μέθανα - Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στους ισχυρισμούς του αντιεξουσιαστή για ανύπαρκτα στοιχεία - iefimerida.gr

Παλαμικό αποτύπωμα του Μαζιώτη στη ληστεία στα Μέθανα - Τι απαντά η ΕΛ.ΑΣ. στους ισχυρισμούς του αντιεξουσιαστή για ανύπαρκτα στοιχεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oχι μόνο δακτυλικό, αλλά παλαμικό αποτύπωμα του Νίκου Μαζιώτη έχει βρεθεί σε τράπεζα στα Μέθανα τονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. απαντώντας στα όσα όσα ανέφερε περί ανύπαρκτων στοιχείων, νωρίτερα, ο καταζητούμενος σε ανάρτησή του στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται ο ιστότοπος Tovima.gr ο Νίκος Μαζιώτης είχε την εντύπωση ότι σε καμμιά από τις ληστείες που είχε συμμετάσχει δεν είχε αφήσει ίχνη. Ωστόσο, στα Μέθανα φαίνεται ότι έκανε το... λάθος και εντοπίστηκαν στα αποτυπώματά του.

Οσον αφορά τη ληστεία στην τράπεζα στο Βελεστίνο, όπου εικονίζεται πιθανόν αυτός με το καρό πουκάμισο μπροστά στο ταμείο, η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Νίκος Μαζιώτης κατάφερε να μην αφήσει αποτυπώματα βάζοντας κόλλα στα δάκτυλά του.

«Είναι φανερό ότι δεν ήθελε να συνδεθεί με αυτές τις ληστείες και ίσως σε αυτό οφείλεται το τωρινό κείμενό του. Όμως στεκόμαστε και στην αναφορά του όπου ουσιαστικά αρνείται, με έμμεσο τρόπο, την συμμετοχή του στην οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στις αρχές του 2013...», προσθέτει η ίδια πηγή από την ΕΛ.ΑΣ..

Υπενθυμίζεται ο 42χρονος αντιεξουσιαστής με κείμενο του στο Διαδίκτυο το μεσημέρι της Τετάρτης αρνείται την συμμετοχή του στις ληστείες στις Σπέτσες, στη Νεμέα, στην Ακράτα, στο Βελεστίνο και στα Μέθανα, που διαπράχθηκαν από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Αυγουστο του 2013.

Ο Νίκος Μαζιώτης συνδέει την εμπλοκή του με την ληστεία των Μεθάνων, με την προηγούμενη αποστολή κειμένου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και με τις αναφορές αστυνομικών ότι «επίκειται κτύπημά του». Ωστόσο όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο ίδιος «τα κτυπήματα γίνονται! Δεν προαναγγέλονται».

Σημειώνεται ότι με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ, προ δύο εβδομάδων, είχε αναφέρει ότι αποτύπωμα του 42χρονου αντιεξουσιαστή είχε βρεθεί σε ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μεθάνων, τον Ιούλιο του 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ