Η ισχυρότερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο κυκλοφόρησε το πιο μακάβριο διαφημιστικό σποτ της δεκαετίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ισχυρότερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο κυκλοφόρησε το πιο μακάβριο διαφημιστικό σποτ της δεκαετίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάντα σε αυτό το διαφημιστικό σποτ έχουν έναν καταθλιπτικό τόνο, από τα χρώματα και τη δράση μέχρι το δραματικό voice over του αφηγητή Σον Μπιν. Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι η καταληκτική φράση και το υπονούμενό της.

Στόχος του διαφημιστικού είναι η προώθηση των υπηρεσιών του εταιρικού ασφαλιστικού κολοσσού Prudential στην αγορά της Νότιας Αφρικής.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών, η Prudential είναι η εταιρεία που κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην αγορά των ασφαλειών ζωής, ύψους 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το σενάριο αναπαράγει τον υπεράνθρωπο αγώνα μεταξύ των εξερευνητών Ρόμπερτ Σκοτ και Ρόαλντ Άμουνδσεν για την κατάκτηση του Νότιου Πόλου το 1911.

Ο Σκοτ διέθετε τα πάντα: εξοπλισμό αιχμής για την εποχή, ειδική ομάδα επιστημόνων και ό,τι άλλο χρειαζόταν για να εξασφαλίσει τη νίκη επί του αντιπάλου του. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει. Γιατί; Διότι, προχωρούσε όταν ο καιρός το επέτρεπε και στάθμευε όταν ο καιρός επιδεινωνόταν.

Γιατί; Διότι πολύ απλά, προχωρούσε καθημερινά, καλύπτοντας την ίδια απόσταση με εκείνη της προηγούμενης μέρας, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.Ο Ρόλαντ Άμουνδσεν είχε ήδη φτάσει πρώτος και είχε βυθίσει στον πάγο τη σημαία του θριάμβου.

Ηθικό δίδαγμα του διαφημιστικού: «Η συνέπεια είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία».Έμμεσο μήνυμα: Αν θέλετε να ζήσετε, επενδύστε στην Prudential.Απλά και ωμά...Παρακολουθήστε το βίντεο, δημιουργία του διαφημιστικού γραφείου Lowe Cape Town και με σκηνοθέτη τον Κιθ Ρόουζ της Velocity Films.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ