O Πάνος Κιάμος δίνει τη δική του εκδοχή για το ΣΔΟΕ - iefimerida.gr

O Πάνος Κιάμος δίνει τη δική του εκδοχή για το ΣΔΟΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς σάλος προκλήθηκε το καλοκαίρι μετά το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ σε νυχτερινό μαγαζί στη Χαλκιδική, όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος. Ο τραγουδιστής λοιπόν μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για όσα συνέβησαν και τόνισε ότι βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να φταίει.


«Βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα. Έβλεπα δημοσιεύματα με τίτλους "Το ΣΔΟΕ σφύριξε και ο Κιάμος δεν το έληξε".

Αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα είναι όντως πως υπήρξε μια μικρή παράβαση. Και όταν λέω μικρή, εννοώ ένα 4%. Δηλαδή από τον κόσμο που ήταν μέσα στο μαγαζί, για το 4% δεν είχαν κοπεί αποδείξεις, γύρω στα 10 μπουκάλια περίπου. Η ουσία ποια είναι; Γίνεται η παράβαση, φεύγω το πρωί από το μαγαζί αφού μας έλεγξαν και εμένα και την ορχήστρα.

Την επόμενη μέρα, το μεσημέρι με ειδοποίησαν οι συνεργάτες μου πως γράφεται παντού ότι το μαγαζί σφραγίστηκε. Μιλάω με τον επιχειρηματία και μου λέει ότι έχει μιλήσει με τη δικηγόρο του, πως πρόκειται για μικρή παράβαση, δεν είναι θέμα σφραγίσματος, μόνο προστίμου. Δηλαδή το βράδυ δουλεύουμε κανονικά», είπε ο Πάνος Κιάμος.
Εξήγησε μάλιστα ότι όντως το μαγαζί άνοιξε κανονικά και ότι κανείς από την πολιτεία δεν ήταν στο μαγαζί για να ενημερώσει τον κόσμο ότι έχει σφραγιστεί.
«Τι γίνεται λοιπόν; Ανοίγει το μαγαζί κανονικά, μπαίνει ο κόσμος μέσα, η αστυνομία έρχεται, δεν γίνεται τίποτα και περιμένουν να βγω εγώ στη μιάμισι, δυο παρά να πω "Φύγετε γιατί το μαγαζί είναι σφραγισμένο". Μπορούσε να το πω εγώ αυτό το πράγμα; Δεν έπρεπε να είναι ένας άνθρωπος της πολιτείας εκεί;», αναρωτήθηκε.

Πηγή: Τα Καρντάσιανς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ