Η συγκινητική ιστορία μητέρας που πολεμά τον καρκίνο μαζί με την 3χρονη κόρη της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η συγκινητική ιστορία μητέρας που πολεμά τον καρκίνο μαζί με την 3χρονη κόρη της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικογένεια Ρουέλε από το Ορεγκον των ΗΠΑ ήταν στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, όταν ένα ραντεβού για εξέταση ρουτίνας στον γιατρό άλλαξε τα δεδομένα.Εκεί ο γιατρός βρήκε στη μητέρα της οικογένειας Σάμερ, έναν όγκο στο στήθος της, ο οποίος όπως διαγνώστηκε στην πορεία ήταν κακοήθης.

Το χειρότερο ήταν ότι είχε κάνει μετάσταση και είχε προχωρήσει στις ωοθήκες της, στους λεμφαδένες, στην σπονδυλική στήλη, στα πλευρά, στους γοφούς και στο οστό του τραχήλου της.

Η ζωή της οικογένειας άλλαξε από την μια στιγμή στην άλλη και η Σάμμερ έπρεπε να αποφασίσει άμεσα αν θα έκανε μαστεκτομή, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Έπρεπε να αφήσει τη δουλειά της και να παλέψει με τον φόβο που άρχισε να την κυριαρχεί, ότι ενδεχομένως να μην κατάφερνε να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν.

Η οικογένεια ακόμα δεν είχε συνέλθει από τα τραγικά νέα για τη Σάμερ, όταν η μικρή τους κόρη μια εβδομάδα μετά την διάγνωση της μητέρα της, διαγνώστηκε η ίδια από τους γιατρούς με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία όταν είχε αρχίσει να μελανιάζει χωρίς λόγο και να έχει υψηλό πυρετό. Ο πατέρας της οικογένειας θύμωσε, έχασε όλες του τις ελπίδες, τα έβαλε με τον Θεό, καθώς σκέφτηκε ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει γυναίκα και κόρη, ενώ η Σάμερ σκέφτηκε να παρατήσει τη δική της θεραπεία για να είναι μαζί με την κόρη της για να την βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Τελικά η Σάμερ συνέχισε τη δική της θεραπεία αλλά και τις επεμβάσεις που έπρεπε να κάνει και προσπαθεί να γίνει καλά μαζί με την κόρη της, η οποία έκανε τις χημειοθεραπείες που έπρεπε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Τα μαλλάκια της άρχισαν και πάλι να μακραίνουν αλλά έχει δρόμο μπροστά της καθώς πρέπει τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος να συνεχίσει τη θεραπεία της.

Η Σάμερ λέει πως αν και η μικρή είναι μόλις 3 ετών αποδέχτηκε με απίστευτη ωριμότητα την όλη διαδικασία. Οι δυο τους δέθηκαν ακόμα περισσότερο και μάλιστα κατάφεραν να πάνε στην Ντίσνειλαντ με την βοήθεια των ανθρώπων του make a wish.

Η συγκινητική ιστορία μητέρας που πολεμά τον καρκίνο μαζί με την 3χρονη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η συγκινητική ιστορία μητέρας που πολεμά τον καρκίνο μαζί με την 3χρονη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η συγκινητική ιστορία μητέρας που πολεμά τον καρκίνο μαζί με την 3χρονη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: mothersblog

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ