Οταν ο Τζακ Νίκολσον «στρίμωξε» σε ένα τροχόσπιτο την Μέριλ Στριπ-Το μυστικό ειδύλλιο - iefimerida.gr

Οταν ο Τζακ Νίκολσον «στρίμωξε» σε ένα τροχόσπιτο την Μέριλ Στριπ-Το μυστικό ειδύλλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα εφήμερο ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στη Μέριλ Στριπ και στον Τζακ Νίκολσον, που εξελίχθηκε σχεδόν τριάντα χρόνια πριν, έρχεται στο φως μέσα από την πρόσφατη έκδοση της βιογραφίας του κορυφαίου ηθοποιού.

Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, με την σκανδαλώδη ερωτική ζωή, φαίνεται πως τελικά κατάφερε να ρίξει στο κρεβάτι του και τη Μέριλ Στριπ. Αυτό αποκαλύπτει το βιβλίο του Μαρκ Έλιοτ, στο οποίο περιγραφεται λεπτομερώς το μυστικό ρομάντζο των δύο κορυφαίων σταρ.

Στριπ και Νίκολσον συναντήθηκαν για πρώτη φορά κινηματογραφικά το 1986 για την ταινία "Heartburn". Εκεί, σύμφωνα με τον συγγραφέα, ξεκίνησαν όλα, όταν οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά μόνοι σε ένα τροχόσπιτο.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας ήθελε να διατηρήσει, σύμφωνα με το Εθνος, την ένταση ανάμεσά στους δυο πρωταγωνιστές του προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το ρομάντζο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ελιοτ συνεχίστηκε και στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν το 1987 με τίτλο «Ironweed».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ