Αδωνις Γεωργιάδης: Από το μεσημέρι της Πέμπτης θα λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος στον Ευαγγελισμό - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Από το μεσημέρι της Πέμπτης θα λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος στον Ευαγγελισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στον Ευαγγελισμό με τους αξονικούς τομογράφους, καθώς σύμφωνα με τον Αδωνι Γεωργιάδη μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα έχει επιδιορθωθεί η βλάβη.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε πως «παραγγέλθηκε η πλακέτα από το εξωτερικό και ως εκ τούτου θα έχει παραδοθεί στον Ευαγγελισμό μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να έχει γίνει κάτι γρηγορότερο, έγινε το γρηγορότερο που μπορούσε να γίνει» είπε ο υπουργός, ενώ τόνισε ότι ο δεύτερος αξονικός τομογράφος θα είναι στο νοσοκομείο σε ένα μήνα.

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει αυξημένη προσέλευση στα ιδιωτικά νοσοκομεία, ενώ σημείωσε ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όλα αυτά συζητούνται διεξοδικά και επισήμανε: «σύμφωνα με τις μελέτες των οικονομικών της υγείας, τα δημόσια συστήματα μας κοστίζουν περισσότερο από ο,τι τα ιδιωτικά, αυτό είναι το πρόβλημα, άρα λοιπόν δεν είναι τόσο απλό όσο το λέμε».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στον φόρο για τα ακίνητα τον χαρακτήρισε δίκαιο, ενώ είπε ότι η κίνηση των βουλευτών της ΝΔ που οδήγησαν στην μερική αλλαγή του νομοσχεδίου είναι σωστή καθώς, όπως σημείωσε, «αυτή είναι η δουλειά των βουλευτών».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ