H Χρυσή Αυγή βγάζει την σύλληψη του Μιχαλολιάκου στα περίπτερα- Θα κυκλοφορήσει σε dvd - iefimerida.gr

H Χρυσή Αυγή βγάζει την σύλληψη του Μιχαλολιάκου στα περίπτερα- Θα κυκλοφορήσει σε dvd

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρεμασμένοι στα περίπτερα θα βρεθούν ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς το ακροδεξιό κόμμα αποφάσισε να κυκλοφορήσει DVD με τίτλο «Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας», που θα αναφέρεται εκτενώς στις συλλήψεις των μελών του ακροδεξιού κόμματος.

Στην εφημερίδα της Τετάρτης που κυκλοφορεί η Χρυσή Αυγή, θα δίνεται δωρεάν ένα dvd για το οποίο υποστηρίζει η ΧΑ ότι είναι «ένα αποκαλυπτικό dvd με όλα τα ντοκουμέντα της σκευωρίας», ενώ παράλληλα θα περιέχονται: «Η συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία για τις παράνομες διώξεις κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Νικολάου Μιχαλολιάκου πριν την άδικη προφυλάκισή του. Αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων και από την διαδικτυακή πολιτική μας εκπομπή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ