Κανέλλη: «Δεν αντέχω την γκρίνια στις πρωινές εκπομπές που κάνουν ζευγάρια- Μου θυμίζουν την Ζαρούλια και τον Μιχαλολιάκο στη Βουλή» - iefimerida.gr

Κανέλλη: «Δεν αντέχω την γκρίνια στις πρωινές εκπομπές που κάνουν ζευγάρια- Μου θυμίζουν την Ζαρούλια και τον Μιχαλολιάκο στη Βουλή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην σημερινή τηλεόραση και κυρίως στις πρωινές εκπομπές άσκησε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Καννέλλη, η οποία μάλιστα έστρεψε τα πυρά της στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.

Καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, η Λιάνα Καννέλλη δήλωσε πως «η τηλεόραση έχει λαϊκίσει και φτηνύνει», ενώ μιλώντας συγκεκριμένα για τις πρωινές εκπομπές είπε:

«Είναι χάλι. Είναι σαν τα εν οίκω, εν δήμω. Είναι χάλι σαν αντίληψη. Δεν το αντέχω. Όλοι να γκρινιάζουν για μια σειρά από πράγματα. Έχω τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια στη Βουλή. Κάνει κακό στους ίδιους και τηλεοπτικά».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ