H Μολδαβή χορεύτρια ήταν ερωμένη του καπετάνιου που έριξε το Costa Concordia στα βράχια - iefimerida.gr

H Μολδαβή χορεύτρια ήταν ερωμένη του καπετάνιου που έριξε το Costa Concordia στα βράχια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωμένη του καπετάνιου του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia παραδέχτηκε πως ήταν η Μολδαβή χορεύτρια Ντομνίκα Τσεμορτάν, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας για τις συνθήκες που συνέβη το ναυάγιο του πλοίου, τον Ιανουάριο του 2012, στη νήσο Τζίλιο, στην Ιταλία.


Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου, όπου δικάζεται η υπόθεση του καπετάνιου, Φραντσέσκο Σκετίνο, η νεαρή χορεύτρια παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική σχέση με τον Σκετίνο και πως την ώρα που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, βρίσκονταν μαζί στη γέφυρα του πλοίου.
Συγκεκριμένα, η Ντομνίκα Τσεμορτάν είπε ότι ο καπετάνιος την είχε προσκαλέσει σε δείπνο και κατόπιν της είπε να ανέβουν μαζί στη γέφυρα του πλοίου, προκειμένου να θαυμάσουν τη θέα, καθώς περνούσαν πολύ κοντά από το νησί Τζίλιο, στα ανοιχτά της Τοσκάνης, όπου λίγη ώρα αργότερα έμελλε να συμβεί το μοιραίο.
Στο ναυάγιο του Costa Concordia είχαν σκοτωθεί 32 άνθρωποι. Ο Σκετίνο αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης άνω των 20 ετών, εφόσον καταδικαστεί.
Στο δικαστήριο η Τσεμορτάν, αφού παραδέχτηκε πως είχε ερωτική σχέση με τον Σκετίνο, είπε ακόμη πως είχε επιβιβαστεί στο πλοίο, χωρίς εισιτήριο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν είσαι η ερωμένη κάποιου, κανείς δεν σε ρωτάει αν έχεις εισιτήριο». Αργότερα ζήτησε πάντως από τον διερμηνέα στη δίκη να σβηστεί το σχόλιο αυτό από τα πρακτικά, λέγοντας ότι ήταν μόνο ένα αστείο.
Είπε ακόμη ότι τη στιγμή που το πλοίο προσέκρουσε στα αβαθή, έξω από το νησί Τζίλιο, εκείνη βρισκόταν μαζί με τον Σκετίνο στη γέφυρα του πλοίου κι εκείνος της είπε να τρέξει να σωθεί. Οπως υποστήριξε, στη συνέχεια, βοήθησε αρκετούς επιβάτες να εγκαταλείψουν το πλοίο, προτού επιβιβαστεί και η ίδια σε μια σωστική λέμβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ