Ποιoς είναι ο δικηγόρος Αγις Τάτσης που έκανε μήνυση στον Πάγκαλο- Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου - iefimerida.gr

Ποιoς είναι ο δικηγόρος Αγις Τάτσης που έκανε μήνυση στον Πάγκαλο- Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικηγόρος, επί σειρά ετών συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ο Αγαμέμνων Τάτσης που υπέβαλλε μήνυση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου μετά τις δηλώσεις του για τις φερόμενες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε βάρος της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Οπως φαίνεται και από το προφίλ που διατηρεί στο facebook, ο κ. Τάτσης έχει σπουδάσει στη Νομική και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι παντρεμένος και με καταγωγή από τα Γιάννενα, ενώ φαίνεται να είναι και ένθερμος υποστηρικτής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, αλλά και του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ μάλιστα όπως αναφέρει και στο προσωπικό του site είχε αρκετές θέσεις στα συνδικαλιστικά όργανα της ΠΑΣΠ, αλλά και στο ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου».

Συγκεκριμένα ο κ. Τάτσης έχει διατελέσει:

  • Νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου (άμισθος)
  • Γραμματέας ΠΑΣΠ Οικονομικού Νομικής
  • Γραμματέας Τ.Ο Ν. ΠΑΣΟΚ Χολαργού – Παπάγου
  • Μέλος Γραφείου Σπουδάζουσας ΑΕΙ Αθήνας.
  • Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
  • Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
  • Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Οσον αφορά την μήνυση πάντως, σε κείμενο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, την υπέβαλλε λόγω των δηλώσεων Πάγκαλου τονίζοντας πως «είτε ως αληθείς συνιστούν αποκάλυψη μυστικών της Πολιτείας, εκθέτουν σε κίνδυνο την χώρα και τους υπαλλήλους της (στρατιωτικούς διπλωμάτες κλπ) σε κίνδυνο αντιποίνων, είτε ως ψευδείς συνιστούν έκθεση της Πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξης των ειρηνικών σχέσεων της με τουλάχιστον τα αναφερόμενα κράτη (ΗΠΑ, Τουρκία)». (Διαβάστε εδώ περισσότερα για την μήνυση σε βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου)

Προς επίρρωσιν των ισχυρισμών του, ο κ. Τάτσης υποστηρίζει πως είτε είναι αληθή είτε είναι ψευδή τα λεγόμενα του Θεόδωρου Πάγκαλου, είναι παράνομες πράξεις και τιμωρούνται από τον Ποινικό Νόμο και ειδικώς από τα άρθρα 140, 141,146 της πρώτης παραγράφου του Ποινικού Κώδικα.

Ο ίδιος πάντως, αναφέρθηκε στο facebook στην μήνυση που υπέβαλλε στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ: «Λυπάμαι που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω μήνυση για τις κακουργηματικές πράξεις που αποκαλύφθηκαν από τις δηλώσεις Παγκαλου περί παρακολουθήσεων των συνομιλιών ξένων πρεσβευτών στη χώρα μας».

Διαβάστε εδώ το κείμενο της μήνυσης του κ. Τάτση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ