Η Μαρίσα Μάγιερ έγινε «κοράκι»- Το αφεντικό της Yahoo αγόρασε εκκλησάκι για κηδείες - iefimerida.gr

Η Μαρίσα Μάγιερ έγινε «κοράκι»- Το αφεντικό της Yahoo αγόρασε εκκλησάκι για κηδείες

Η Μαρίσα Μάγιερ έγινε «κοράκι»- Το αφεντικό της Yahoo αγόρασε εκκλησάκι για κηδε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αγοράζει τα σπίτια γύρω από το δικό του για να έχει την ησυχία του. Η Μαρίσα Μάγιερ δεν άργησε να μάθει τα νέα. Και το «αφεντικό» της Yahoo αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ιδρυτή του Facebook, αλλά στην πιο... μαύρη εκδοχή του.

Με τα 36,6 εκατ. το χρόνο που βγάζει η Μάγιερ, μπορεί να αγοράσει ότι ζητάει η ψυχή της. Ισως για αυτό προτίμησε κάτι που αφορά τη στιγμή που η ψυχή αποχωρίζεται οριστικά το σώμα. Πιο απλά, μόλις απέκτησε ένα εκκλησάκι για κηδείες!

Η CEO της Yahoo δεν είχε βέβαια παιδικό απωθημένο να γίνει «κοράκι». Αυτό που ήθελε ήταν να σταματήσει την ανάπτυξη της περιοχής στην οποία μένει, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Ζούκερμπεργκ που βέβαια προτίμησε απλά να αγοράσει σπίτια.

Βέβαια, μπορεί πλέον- αν θέλει- να υπερηφανεύεται πως είναι η ιδιοκτήτρια του πιο παλιού χώρου για κηδείες που υπάρχει στο Πάλο Αλτο. Τον αγόρασε καθώς επρόκειτο να πουληθεί προκειμένου να χτιστούν άλλα κτίρια στη θέση του, προοπτική που προφανώς ενοχλούσε ιδιαιτέρως την Μάγιερ. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν επιθυμία της είναι να συνεχίσει να αποτελεί ο χώρος τον τελευταίο σταθμό πριν από τη μόνιμη κατοικία.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ