Ξεφτίλισε τον Ρονάλντο ο Μπλάτερ- Τον μιμήθηκε με παντομίμα και σχολίασε ότι «ασχολείται περισσότερο με το κομμωτήριο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεφτίλισε τον Ρονάλντο ο Μπλάτερ- Τον μιμήθηκε με παντομίμα και σχολίασε ότι «ασχολείται περισσότερο με το κομμωτήριο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσι ή Ρονάλντο; Δύσκολο το ερώτημα. Αλλά όταν τέθηκε στον Σεπ Μπλάτερ, ο πρόεδρος της FIFA έδωσε άλλη διάσταση. Και κατάφερε να ξεφτιλίσει τον Ρονάλντο, κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους της Ρεάλ.

Ο Μπλάτερ δέχθηκε τη σχετική ερώτηση στο πλαίσιο συνέντευξής του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ολα έδειχναν πως θα απαντήσει διπλωματικά, καθώς ξεκίνησε λέγοντας ότι και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες. Αλλά στη συνέχεια ξεδίπλωσε το ταλέντο του ακόμη και στην παντομίμα.

«Ο Μέσι είναι καλό παιδί. Κάθε γονιός θα τον ήθελε σπίτι του. Είναι καλός άνθρωπος. Είναι πολύ γρήγορος. Παίζει πολύ καλά. Αλλά πάνω από όλα είναι καλό παιδί, για αυτό είναι τόσο δημοφιλής», είπε ο Μπλάτερ για τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Οσο για την άποψή του για τον Ρονάλντο; «Είναι σαν διοικητής μέσα στο γήπεδο», είπε και έσπευσε να κάνει παντομίμα μιμούμενος τον Πορτογάλο. Οταν τελικά ξανακάθισε στη θέση του, ο πρόεδρος της FIFA πρόσθεσε πως δεν είναι κακό το να συμπεριφέρεται κανείς ως διοικητής, αλλά... αποτελείωσε τον Ρονάλντο πετώντας το καρφάκι ότι «μπορεί να αφιερώνει περισσότερα χρήματα στο κομμωτήριο, αλλά δεν πειράζει».

Αν και το ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια, τα σχόλια του Μπλάτερ δεν φάνηκαν πολύ διασκεδαστικά στη Ρεάλ και οι Μαδριλένοι με επιστολή τους στη FIFA διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ