Πιπιλή για Καμμένο: Λίγο πριν βγει στο Star να μιλήσει είδα τρία αεροπλάνα να ψεκάζουν πάνω από την Αθήνα - iefimerida.gr

Πιπιλή για Καμμένο: Λίγο πριν βγει στο Star να μιλήσει είδα τρία αεροπλάνα να ψεκάζουν πάνω από την Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδωσε ρέστα η Φωτεινή Πιπιλή η οποία δίνοντας συνέχεια στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με την οποία επιτίθετο κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ λέγοντας ότι η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη, με χιούμορ ανέφερε πως... λίγο πριν βγει ο κ. Καμμένος στο Star το βράδυ της Δευτέρας είδε χθες αεροπλάνα να ψεκάζουν πάνω από την Αθήνα.

«Προς ΠΑΣΟΚ: Αδικείτε τους ψεκασμένους που λάλησαν χθες. Φωτογράφησα 3 αεροπλάνα την ώρα των κανονιοβολισμών στον Λυκαβηττό επι τω έργω!!!Είναι ντοκουμέντο η ίδια τράβηξα την φωτογραφία την ώρα που πέφταν τα κανόνια με τη δύση του ηλίου, όπως προβλέπει το έθιμο, από τον Λυκαββητό. Ηταν 4 με ουρές εξωγήινων διαστάσεων, πρόλαβα τα τρία και μετά από 4 ώρες είδα Καμμένο στο Star», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Πιπιλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ