Χωρίς αξονικό τομογράφο ο «Ευαγγελισμός» - Στέλνουν τους ασθενείς στο Ιπποκράτειο - iefimerida.gr

Χωρίς αξονικό τομογράφο ο «Ευαγγελισμός» - Στέλνουν τους ασθενείς στο Ιπποκράτειο

Χωρίς αξονικό τομογράφο ο «Ευαγγελισμός» - Στέλνουν τους ασθενείς στο Ιπποκράτει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξετάζονται στον «Ευαγγελισμό», αλλά πηγαίνουν με παραπεμπτικό στο Ιπποκράτειο οι ασθενείς που πρέπει να υποβληθούν σε αξονική τομογραφία. Και αυτό γιατί κανένα από τα δύο μηχανήματα που διαθέτει το πρώτο νοσοκομείο δεν λειτουργεί.

Το πρόβλημα προέκυψε από την Παρασκευή. Ο «Ευαγγελισμός» διαθέτει δύο αξονικούς τομογράφους, ο ένας όμως εδώ και καιρός δεν λειτουργεί λόγω παλαιότητας, ενώ ο πιο σύγχρονος τέθηκε εκτός λειτουργίας την Παρασκευή και ακόμη δεν έχει επιδιορθωθεί.

Την πρώτη ημέρα του προβλήματος, με τον «Ευαγγελισμό» να έχει γενική εφημερία, ασθενείς- μαζί με προσωπικό του νοσοκομείου- οδηγούνταν στο Κρατικό Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» και την Τρίτη στο Ιπποκράτειο. Οι εκπρόσωποι των γιατρών του «Ευαγγελισμού» καταγγέλλουν ότι στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να εγκατασταθεί στο νοσοκομείο ιδιωτικός αξονικός τομογράφος.

Πηγή: Βήμα

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ