Αυτό είναι το υπέροχο, ξεκαρδιστικό βίντεο της Λυρικής που θα γίνει viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το υπέροχο, ξεκαρδιστικό βίντεο της Λυρικής που θα γίνει viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέροχες καλλονές πριγκίπισες φλερτάρουν με τον φακό όταν ξαφνικά ιπτάμενες τούρτες καταλήγουν στο πρόσωπό τους. Το ευφάνταστο βίντεο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την παιδική όπερα που ανεβαίνει προκαλεί τρελά γέλια και γίνεται viral.

Πρόκειται για την παράσταση «Προσοχή ο πρίγκηπας λερώνει» μια όπερα για μεγάλους και παιδιά του σπουδαίου Ελληνα συνθέτη Νίκου Κηπουργού σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου που κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου. Δείτε το και προσέξτε τι συμβαίνει ξαφνικά μετά το δωδέκατο δευτερόλεπτο! Το βίντεο σκηνοθέτησε ο Νίκος Πάστρας.

Η νέα όπερα και.. για παιδιά του Νίκου Κυπουργού σε ποιητικό κείμενο και σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι όπου όλα είναι λίγο «πειραγμένα» και τίποτα δεν «είναι» όπως «φαίνεται» στην αρχή. Η ιστορία βασίζεται στο διάσημο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν Ο πρίγκιπας χοιροβοσκός και μιλάει για έναν πρίγκιπα ο οποίος ντύνεται χοιροβοσκός για να κερδίσει την καρδιά της αλαζονικής πριγκίπισσας. Έτσι το δράμα αναμειγνύεται με την κωμωδία, το συναίσθημα με τον κυνισμό και η γοητεία με την απογοήτευση.

Για πρώτη φορά η Λυρική εγκαινιάζει και μια σειρά βραδινών παραστάσεων στην παραγωγή της όπερας και για παιδιά, μιας και πρόκειται για ένα θέαμα που αφορά εξίσου τα παιδιά και το ενήλικο κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ