Μένουμε μαζί; - Ένας έξυπνος ιστότοπος για να βρεις συγκάτοικο στα μέτρα σου ήρθε και σαρώνει - iefimerida.gr

Μένουμε μαζί; - Ένας έξυπνος ιστότοπος για να βρεις συγκάτοικο στα μέτρα σου ήρθε και σαρώνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έξυπνη ιδέα σκέφτηκε η Ρούλα Τσιμαρά που εδώ και τέσσερις μήνες δημιούργησε το menoumemazi.gr, τον πρώτο ιστότοπο για την αναζήτηση συγκατοίκου σε όλη την Ελλάδα.

Τη στιγμή που οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι απαγορευτικές για έναν νέο που θέλει να πιάσει σπίτι σε άλλη πόλη, η ιδέα της συγκατοίκησης που στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, φαντάζει σαν όαση και παρέχει μια έξυπνη λύση για τη μείωση των εξόδων. Πως βρίσκει κανείς όμως συγκάτοικο στα «μέτρα» του; Μπορεί παλιά να γινόταν μέσω αγγελιών σε εφημερίδες αλλά αυτό πέρα από ξεπερασμένο, δεν εγγυάται και κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ετσι σκέφτηκε η κ. Ρούλα Τσιμαρά δημιουργώντας το menoumemazi.gr το οποίο πηγαίνει ανέλπιστα καλά, μιας και η έννοια της συγκατοίκησης αρχίζει τα τελευταία χρόνια να γνωρίζει υποστηρικτές.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θεαματική από τις πρώτες κιόλας ημέρες, όπου το σάιτ σημείωσε πάνω από 200 εγγραφές τις πέντε πρώτες ημέρες. Σήμερα, 4 μήνες από τη στιγμή που το σάιτ «βγήκε στον αέρα» έχει πάνω από 1.400 εγγεγραμένους χρήστες και σημειώνει γύρω στις 500 επισκέψεις ημερησίως.

Το πρακτικό της πλατφόρμας είναι ότι δίνει τη δυνατότητα να βρεις συγκάτοικο με τα χαρακτηριστικά που θες να χει. Μπορείς να κάνεις δηλαδή αναζήτηση για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως το φύλο, η ηλικία, η απασχόληση, η γλώσσα, το κάπνισμα ή η κατοχή κατοικιδίου.

Η εγγραφή στο menoumemazi.gr είναι δωρεάν και διαρκεί μόλις 2 λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ