Οπαδοί-σκιάχτρα στο Μόναχο-Μαυροφορεμένοι άντρες στις εξέδρες γηπέδου προκαλούν τον τρόμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οπαδοί-σκιάχτρα στο Μόναχο-Μαυροφορεμένοι άντρες στις εξέδρες γηπέδου προκαλούν τον τρόμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες οπαδών που βρέθηκαν στο σαββατιάτικο ματς των Βαυαρών οι έντεκα αυτοί άνδρες κάθονταν σιωπηλοί και παρακολουθούσαν το παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με τους Βερολινέζους, ενώ εκείνο που προκάλεσε εντύπωση είναι οι συγχρονισμένες κινήσεις τους.

Με εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα όλων, κάθονταν όλοι στην ίδια ευθεία, σε απόσταση έξι σειρών από τον αγωνιστικό χώρο, στο κέντρο του γηπέδου.

Ένας οπαδός μάλιστα δήλωσε ότι: «Ήταν πολύ παράξενο. Καθόντουσαν ακίνητοι για αρκετή ώρα και κρατούσαν τα χέρια τους. Στη συνέχεια σηκωνόντουσαν όλοι μαζί και καθόντουσαν ξανά. Όλοι ήμασταν μπερδεμένοι. Κάποιοι από εμάς γελούσαν και κάποιοι άλλοι είχαν μείνει άναυδοι. Ήταν πολύ παράξενο».

Την ίδια στιγμή πάντως, σύμφωνα με το gazzetta, οι έντεκα άνδρες εμφανίστηκαν και σε παιχνίδι της Τσέλσι στο Λονδίνο, ενώ ταξίδεψαν και στην Ιταλία για το κυριακάτικο ματς της Γιουβέντους. Όπως όλα δείχνουν βέβαια δεν πρόκειται για τίποτα άλλο πέρα από μία διαφημιστική καμπάνια, τη στιγμή άλλωστε που πλησιάζει και το Halloween (γιορτή του δυτικού κόσμου που γιορτάζεται την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι «τρομαχτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά).

Οπαδοί-σκιάχτρα στο Μόναχο-Μαυροφορεμένοι άντρες στις εξέδρες γηπέδου προκαλούν τον τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οπαδοί-σκιάχτρα στο Μόναχο-Μαυροφορεμένοι άντρες στις εξέδρες γηπέδου προκαλούν τον τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οπαδοί-σκιάχτρα στο Μόναχο-Μαυροφορεμένοι άντρες στις εξέδρες γηπέδου προκαλούν τον τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οπαδοί-σκιάχτρα στο Μόναχο-Μαυροφορεμένοι άντρες στις εξέδρες γηπέδου προκαλούν τον τρόμο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ