Καλός ο καιρός και την Τρίτη – Ασθενείς οι άνεμοι - iefimerida.gr

Καλός ο καιρός και την Τρίτη – Ασθενείς οι άνεμοι

Καλός ο καιρός και την Τρίτη – Ασθενείς οι άνεμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τριήμερο μπορεί να τελείωσε, αλλά η καλοκαιρία παραμένει σε όλη την Ελλάδα. Αυτό αναφέρει η πρόγνωση και για την Τρίτη, με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 25 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, θα έχει την Τρίτη η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, αναφέρει η πρόγνωση για τη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ