Βρέθηκε και έδωσε κατάθεση στην κυπριακή αστυνομία ο «Μπεν» - Πρόκειται για Ρουμάνο 22 ετών - iefimerida.gr

Βρέθηκε και έδωσε κατάθεση στην κυπριακή αστυνομία ο «Μπεν» - Πρόκειται για Ρουμάνο 22 ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντοπίστηκε στην Κύπρο ο νεαρός που μοιάζει με τον αγνοούμενο Μπεν και εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο που γυρίστηκε τον περασμένο Μάιο στη Λεμεσό. Ο νεαρός εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία της Λεμεσού όπου έδωσε κατάθεση και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι τελικά ο Μπεν.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως είναι Ρουμάνος, 22 ετών, και στην Κύπρο βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό για δουλειά. Αμφότεροι οι γονείς του ζουν στη Ρουμανία ενώ για τα άτομα που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο, υποστήριξε πως πρόκειται για θείους και θείες της συντρόφου του, η οποία επίσης κατάγεται από τη Ρουμανία.

Οταν ενημερώθηκε για την υπόθεση του Μπεν, ο νεαρός δήλωσε έκπληκτος, τόνισε ωστόσο πως ναι μεν είναι το πρόσωπο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, αλλά δεν είναι ο Μπέν.

Οι αστυνομικοί τού ζήτησαν να δώσει δείγμα DNA και εκείνος δέχθηκε. Οι έρευνες της κυπριακής αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξαφάνιση τεστ DNA Λεμεσός νεαρός Mπεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ