Πώς να τσακίσετε τα νεύρα ενός τερματοφύλακα- Η παντομίμα του Τραπ παραλίγο να... στείλει τον Βελλίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς να τσακίσετε τα νεύρα ενός τερματοφύλακα- Η παντομίμα του Τραπ παραλίγο να... στείλει τον Βελλίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μάθημα «διαλύστε τα νεύρα του τερματοφύλακα», ο Πετρ Τραπ πρέπει να πήρε άριστα. Γιατί παραλίγο να οδηγήσει στο... νευρικό κλονισμό τον Μάρκο Βελλίδη με αυτά που έκανε.

Μετά από τη χιλιοειπωμένη «αγωνία του τερματοφύλακα», πριν από την εκτέλεση ενός πέναλτι, υπάρχουν και τα νεύρα πριν από το φάουλ. Τουλάχιστον αν στο παιχνίδι υπάρχει ο Τσέχος. Το περίεργο συνέβη στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Βέροια, όταν η ομάδα του Τραπ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή.

Ο Τσέχος δεν ασχολήθηκε με την εκτέλεση, αλλά προτίμησε να αναλάβει το καθήκον να σπάσει τα νεύρα του τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στάθηκε λοιπόν μπροστά του και ξεκίνησε την παντομίμα, αφού μιμούνταν όποια κίνηση έκανε ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος παρόλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία του μέχρι να γίνει η εκτέλεση του φάουλ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ