«Χρυσό Jοystick» για το Grand Theft Auto V: Ανακηρύχθηκε παιχνίδι της χρονιάς - iefimerida.gr

«Χρυσό Jοystick» για το Grand Theft Auto V: Ανακηρύχθηκε παιχνίδι της χρονιάς

«Χρυσό Jοystick» για το Grand Theft Auto V: Ανακηρύχθηκε παιχνίδι της χρονιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Grand Theft Auto V, κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη έχει καθηλώσει στις κονσόλες το παγκόσμιο κοινό, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του βιντεοπαιχνιδιού της χρονιάς στον διαγωνισμό «Golden Joystick» στο Λονδίνο.

Στη νέα εκδοχή του παιχνιδιού, τρεις ήρωες επιστρέφουν στο (τιμημένο επί San Andreas) Los Santos με απίστευτα γραφικά, νέες αποστολές και μοναδικές δυνατότητες.

Το παιχνίδι από την πρώτη στιγμή τράβηξε την προσοχή των φαν της Rockstar Games και όχι μόνο, αφού περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα το ψήφισαν ως το αγαπημένο τους βιντεοπαιχνίδι, στον 31ο διαγωνισμό «Golden Joystick» δίνοντας του το Χρυσό Joystick.

Στον ίδιο διαγωνισμό βραβεύθηκαν επίσης τα The Last of Us της Sony, ο Κεν Λεβίν, σχεδιαστής των Bioshock και System Shoch 2 και το World of Tanks ως το καλύτερο online παιχνίδι.

Το πρώτο παιχνίδι που είχε κερδίσει ποτέ το χρυσό joystick πίσω στο 1983, ήταν το Jet Pac, του ZX Spectrum.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ