Δε βάζει μυαλό ο Κρις Μπράουν: Ο πρώην της Ριάνα συνελήφθη ξανά για ξυλοδαρμό - iefimerida.gr

Δε βάζει μυαλό ο Κρις Μπράουν: Ο πρώην της Ριάνα συνελήφθη ξανά για ξυλοδαρμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βίαιος χαρακτήρας του Κρις Μπράουν ήταν γνωστός από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστός, όταν έστειλε στο νοσοκομείο τη Ριάνα αλλά και λίγο καιρό αργότερα όταν επιτέθηκε στον Ντρέικ. Ολα αυτά ο ίδιος δήλωνε ότι τα έχει αφήσει πίσω του, η πραγματικότητα ωστόσο τον διαψεύδει.

Οπως επιβεβαιώθηκε χθες το πρωί, ο R & B τραγουδιστής Κρις Μπράουν συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση, μετά από διαμάχη με έναν άνδρα στην Ουάσιγκτον.

Το MediaTakeOut.com μίλησε με άτομο του περιβάλλοντος του Κρις και όπως δήλωσε, ο άνθρωπος στον οποίο επιτέθηκε ο Μπράουν ήταν «ένας απείθαρχος φαν» ο οποίος εισέβαλε στο λεωφορείο του Κρις Μπράουν. Μάλιστα επισημαίνει ότι οι σεκιούριτι (και όχι ο Κρις Μπράουν) πέταξαν τον φαν έξω από το λεωφορείο.

Ο άνδρας πάντως φαίνεται πώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μάχης σώμα με σώμα και πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο Κρις Μπράουν τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο. Η αστυνομία της Ουάσινγκτον συνέλαβε αμέσως τον Κρις Μπράουν, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή όσο ερευνάται η υπόθεση και αν κριθεί ένοχος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιστρέψει οριστικά πίσω από τα κάγκελα.

Οσο για το πώς πήρε η Ριάνα το περιστατικό, πηγή κοντά στην τραγουδίστρια δήλωσε «Για άλλη μια φορά αυτή είναι ανακουφισμένη που δεν εμπλέκεται. Εχει παραιτηθεί από όλο αυτό το δράμα και είναι τόσο χαρούμενη που δεν είναι μέρος της βλακείας του.»

Μάλιστα η πηγή προσθέτει ότι η Ριάνα θεωρεί τον Κρις Μπράουν αυτοκαταστροφικό και το απεχθάνεται αυτό, ενώ δε θέλει να τον ξαναδεί αν δε βγει από τη φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ