Σοκ με προπονητή Πατρινής ομάδας- Σκηνοθέτησε το θάνατο του παιδιού του για να πάρει μεταγραφή - iefimerida.gr

Σοκ με προπονητή Πατρινής ομάδας- Σκηνοθέτησε το θάνατο του παιδιού του για να πάρει μεταγραφή

Σοκ με προπονητή Πατρινής ομάδας- Σκηνοθέτησε το θάνατο του παιδιού του για να π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο ο οποίος «πεθαίνει» το παιδί του για να γλιτώσει από μια κατάσταση. Αυτό ακριβώς έκανε ο προπονητής της Ορμής, Ιβάν Τσοπ.

Όπως αποκαλύπτουν από την ομάδα της Πάτρας ο Σλοβένος τεχνικός είχε το θράσος να στείλει στον άλλο κόσμο το 10χρονο κοριτσάκι του, για να φύγει από την ομάδα. Η είδηση συγκλόνισε πριν από δύο ημέρες τον κόσμο του χάντμπολ, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν θέατρο.

Θλίψη και οργή από τους ανθρώπους της Ορμής, με τον κ. Ανδρέα Κόγκα να τονίζει ότι θα κινήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. «Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο 'θάνατος' ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ιβαν Τσοπ, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο, ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του, που αρχικά ήταν σε 'βαθύ κώμα' και μετά 'έφυγε' από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας 'ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά', μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Ακόμα και όταν τον ενημερώναμε ότι την επόμενη ημέρα θα μεταβώ ο ίδιος στη Σλοβενία, δεν έλεγε τίποτα. Και όλα αυτά, γιατί σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, μία ημέρα αφότου ήρθε στην Πάτρα, έκλεισε συμφωνία με την ομάδα BORAC της Banja Luka της Βοσνίας. Ενημερώθηκα από έναν φίλο προπονητή στη Βοσνία και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μιλήσαμε μαζί του στα αγγλικά (κ. Κουκουλομάτη) επί μισή ώρα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έπαιξε με τη ζωή του παιδιού του. Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για να πούμε.

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ