Στην Ξάνθη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο Καραμανλής - Η επίσκεψη στους καταρράκτες και η κατάβαση του ποταμού Νέστου - iefimerida.gr

Στην Ξάνθη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο Καραμανλής - Η επίσκεψη στους καταρράκτες και η κατάβαση του ποταμού Νέστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ξάνθη περνά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει της φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Το Σάββατο, σύμφωνα με τη Realnews.gr, ο κ. Καραμανλής πήγε στον καταρράκτη του Λειβαδίτη, συνοδευόμενος από τον Αλέξανδρο Κοντό, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Αντιδήμαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Πάνο Ταρενίδη, συνεργάτες τους και με οδηγό από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Δασικό χωριό όπου είχε προγραμματιστεί γεύμα.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί κατάβαση του ποταμού Νέστου, από το ύψος του Δαφνώνα και μέχρι τα στενά, ενώ ακολούθως προγραμματίζεται γεύμα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ