Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ για Μαζιώτη και Παλαιοκώστα- Ποιοι είναι οι δύο σύνδεσμοι των κακοποιών - iefimerida.gr

Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ για Μαζιώτη και Παλαιοκώστα- Ποιοι είναι οι δύο σύνδεσμοι των κακοποιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έντονη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων όπου δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη και του άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς οι Αρχές έχουν εκφράσει φόβους πως οι δύο κακοποιοί ενδέχεται να έχουν δημιουργήσει ένα «κοινό μέτωπο» και να έχουν μιας ιδιότυπης μορφής «συνεργασία».

Σύμφωνα με αστυνομικέ ς πηγές, η ΕΛ.ΑΣ έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» όλα τα κοινά «στοιχεία» που μπορεί να έχουν οι δύο κακοποιοί και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ τους, με απώτερο στόχο ένα τρομοκρατικό χτύπημα στο μέλλον.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι Αρχές έχουν ενδείξεις ότι οι δύο άνδρες έχουν από το παρελθόν κάποιες κοινές γνωριμίες με δύο γνωστούς αντιεξουσιαστες των Εξαρχείων, με τον ένα μάλιστα να καταζητείται εδώ και έξι μήνες για υπόθεση προμήθειας και μεταφοράς όπλων.

Εξάλλου, οι αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως εδώ και καιρό είναι γνωστό το σενάριο της «λογιστικής» υποστήριξης που διατηρούν οι κύκλοι του οργανωμένου εγκλήματος με στελέχη της νέας τρομοκρατίας, κυρίως όσων αφορά την προμήθεια τους σε όπλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ