Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο «el clasico» της χρονιάς: 2-1 επί της Ρεάλ με λάμψη Νεϊμάρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο «el clasico» της χρονιάς: 2-1 επί της Ρεάλ με λάμψη Νεϊμάρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, αλλά και ορκισμένες εχθροί, και η κάθε αναμέτρηση μεταξύ τους προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον. Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς αύξησε το προβάδισμά της στους 6 βαθμούς και βάζει νωρίς νωρίς δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο κατάμεστο «Καμπ Νου» η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο μπήκε ως φαβορί καθότι είναι αήττητη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της πιέζοντας τη «βασίλισσα» και προηγήθηκε μόλις στο 19' με φοβερό πλασέ του Νεϊμάρ έπειτα από επέλαση του Ινιέστα.

Στο 44' οι παίκτες της Ρεάλ διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Αντριάνο, μάλλον όμως ήταν ακούσιο, ενώ στο 54' ξανά από τον Ινιέστα η πάσα στον Νεϊμάρ, σουτ και απόκρουση από τον Ντιέγκο Λόπεθ. Η Ρεάλ απάντησε στις ευκαιρίες στο 58' με σουτ του Ρονάλντο που έδιωξε ο Βαλνέζ . ενώ στο 72' δυνατό σουτ του Μπενζεμά τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων.
Ολα τελείωσαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 78' όταν ο Αλέξις Σάντσες με ένα πολύ ωραίο γκολ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Καταλανούς καθιστώντας τους ακλόνητο φαβορί για το ματς.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με γκολ του νεαρού Χέσε Ροντρίγκεζ.

Αγωνιστικά, ο Νεϊμάρ ήταν πολύ επικίνδυνος για την άμυνα της Ρεάλ, ενώ ο Μπέιλ απογοήτευσε για ακόμη μια φορά. Είναι πάντως το πρώτο ντέρμπι μετά από πολλά χρόνια που δε φέρει τη σφραγίδα κάποιου από τους δύο μεγάλους σούπερ σταρ των ομάδων, καθώς Μέσι και Ρονάλντο κινήθηκαν σε ρηχά νερά (για τα δικά τους στάνταρ).

Μπαρτσελόνα: Βαλντέζ, Αντριάνο, Μασεράνο, Πικέ, Αλβες, Ινιέστα(77' Σονγκ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Μέσι, Νεϊμάρ(81' Πέδρο), Φάμπρεγας(70' Σάντσες).

Ρεάλ: Λόπεθ, Βαράν, Μαρσέλο, Ράμος(57' Ιγιαραμέντι), Καρβαχάλ, Πέπε, Μόντριτς, Κεντίρα, Ρονάλντο, Μπέιλ(61' Μπενζεμά), Ντι Μαρία(76' Χεσέ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ