Μιμή Ντενίση: «Οι άντρες στην Ελλάδα έχουν αποσυντονιστεί έτσι όπως έγιναν οι γυναίκες» - iefimerida.gr

Μιμή Ντενίση: «Οι άντρες στην Ελλάδα έχουν αποσυντονιστεί έτσι όπως έγιναν οι γυναίκες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μιμή Ντενίση δεν φοβάται να είναι μόνη της. Άλλωστε έχει την ευκαιρία να ασχολείται με διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες. «Η μοναξιά είναι για τους ανθρώπους που είναι πολύ δημιουργικοί και αυτόνομοι και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο πράγματα που μπορεί να σου συμβεί. Υπάρχει η μοναχικότητα που επιλέγω να γράψω, να μεταφράσω και να σκηνοθετήσω ένα έργο», δήλωσε στο «Hello» και συνέχισε:

«Οι σχέσεις δεν είναι κάτι λογικό. Στη ζωή μου είχα μεγάλες τύχες, ευτυχίες και τεράστιες ατυχίες. Οι άντρες στην Ελλάδα έχουν αποσυντονιστεί πλέον έτσι όπως έγιναν οι γυναίκες. Αυτό ίσως οφείλεται στις μητέρες τους που τους μεγάλωσαν σαν ανατολίτες».Ανάμεσα στα όσα είπε αναφέρθηκε και στην περιβόητη κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.
«...Ποτέ δεν δέχτηκα πόλεμο εγώ από τα έντυπα ούτε από την επίσημη κριτική. Μόνο από τον Λάκη Λαζόπουλο δέχτηκα πόλεμο και από κάποιους ανθρώπους που κινούνταν γύρω από αυτόν και επηρεάζονταν από εκείνον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ