Συνεχίζεται η «Οδύσσεια» της μικρής Μαρίας – Μεταφέρεται στη Βουλγαρία να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η «Οδύσσεια» της μικρής Μαρίας – Μεταφέρεται στη Βουλγαρία να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια

Συνεχίζεται η «Οδύσσεια» της μικρής Μαρίας – Μεταφέρεται στη Βουλγαρία να δοθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA μίλησαν και φανέρωσαν τους Βούλγαρους Σάσα και Ατάνας Ρούσεφ ως τους βιολογικούς γονείς της μικρής Μαρίας.

Επειτα από αυτές τις εξελίξεις η «Οδύσσεια» του ξανθού κοριτσιού συνεχίζεται, καθώς αναμένεται να μεταφερθεί στη Βουλγαρία όπου θα φιλοξενηθεί αρχικά σε ένα κέντρο υποδοχής και κοινωνικής πρόνοιας και στη συνέχεια θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια

Η άτυχη διαδρομή της μικρής Μαρίας, ηλικίας μεταξύ 4 και 6 ετών, συνεχίζεται, καθώς από μωρό βρέθηκε στην Ελλάδα όπου η μητέρα της την παρέδωσε για να ζήσε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Πριν από μερικές ημέρες το άτυχο κοριτσάκι είδε όλα τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται επάνω του, μεταφέρθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», υποβλήθηκε σε εξετάσεις και, πλέον, αναμένεται να επιστρέψει στην κανονική του πατρίδα.

Από εκεί και πέρα οι ελληνικές αρχές θα αποστείλουν αίτημα στις αντίστοιχε βουλγαρικές για να εκδοθούν οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας στην Ελλάδα, ενώ το βασικό ζήτημα παραμένει το αν η μητέρα της πήρε χρήματα για να αφήσει την κόρη της στον καταυλισμό των Ρομά.

Από εκεί και πέρα οι συνήγοροι των δύο συλληφθέντων Ρομά κάνουν λόγο για δικαίωση των πελατών τους από το τεστ DNA και αναμένεται να καταθέσουν αίτηση αποφυλάκισής τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες βάσει των οποίων προφυλακίστηκαν ήταν «αρπαγή ανηλίκου και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ εξακολούθηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ