Σεξοβόμβα ρεπόρτερ παρακολουθεί μαθήματα ταντρικού σεξ και συναντά το άλλο της μισό στο πρόσωπο 86χρονου γεροτράγου [βίντεο] - iefimerida.gr

Σεξοβόμβα ρεπόρτερ παρακολουθεί μαθήματα ταντρικού σεξ και συναντά το άλλο της μισό στο πρόσωπο 86χρονου γεροτράγου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πραγματικά εκρηκτική, ζουμερή, απίστευτα σέξι Κάρλεϊ Σκιορτίνο έχει γίνει διάσημη για τα χιουμοριστικά εναλλακτικά ρεπορτάζ της με θέμα πάντα το σεξ, τα οποία έχουν αποκτήσει τεράστια φήμη μέσω του online περιοδικού Vice.

Σε αυτό το επεισόδιο, η καυτή δημοσιογράφος ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με τη φιλοδοξία να γίνει διάσημη κατά το παράδειγμα του ειδώλου της Αν Νικόλ Σμιθ.

Επισκεπτόμενη μία τάξη όπου οι μαθητές διδάσκονται την αρχαία μυστικιστική τέχνη του ταντρικού σεξ (ένα είδος ανατολικής μεθόδου διαλογισμού που βασίζεται στη γλώσσα του οργασμού και μαθαίνει τους εραστές να «λιώνουν» ο ένας μέσα στον άλλον), η ρεπόρτερ επιλέγει ως παρτενέρ της τον 86χρονο ξαναμμένο γεροτράγο Ίρβινγκ Ζίσμαν και τα πράγματα... ξεφεύγουν!

Πρόκειται φυσικά για βίντεο προώθησης της νέας παραγωγής της σειράς Jackass, με τίτλο: «Jackass Presents: Bad Grandpa» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα χθες.

Το ρόλο του γερο Ίρβινγκ ενσαρκώνει ο αρχηγός της ομάδας Jackass, Τζόνι Νόξβιλ. Η δε ρεπόρτερ είναι πρόσωπο πέρα για πέρα αληθινό.

Δείτε το πραγματικά απολαυστικό βίντεο, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ