Η κοπέλα με εγκεφαλική παράλυση που κατάφερε να γίνει πετυχημένο μοντέλο στη Λευκορωσία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κοπέλα με εγκεφαλική παράλυση που κατάφερε να γίνει πετυχημένο μοντέλο στη Λευκορωσία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαθήματα ζωής παραδίδει μια κοπέλα από τη Λευκορωσία που δεν άφησε την εγκεφαλική παράλυση να της στερήσει το όνειρό της κι έγινε μοντέλο.

«Η εγκεφαλική παράλυση δεν είναι μια ποινή θανάτου. Με εγκεφαλική παράλυση μπορείς να είσαι όμορφη», δήλωσε η Αντζελίνα της οποίας η ζωή άλλαξε όταν παρακολούθησε μια επίδειξη μόδας.

Η εγκεφαλική παράλυση προήλθε από τραύμα στη γέννησή της και την καθήλωσε σε μια αναπηρική πολυθρόνα, μέχρι τη στιγμή που είδε μοντέλα να περπατούν αέρινα στην πασαρέλα και αποφάσισε πως αυτό ήθελε να κάνει.

Όταν επισκέφτηκε το πρακτορείο μοντέλων, αυτό της γύρισε την πλάτη λόγω της αναπηρικής καρέκλας. Έπειτα όμως από πέντε χρόνια σκληρής εκπαίδευσης και ειδικής γυμναστικής η Αντζελίνα κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα και μαζί το πρώτο της εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό.



Η επίμονη Αντζελίνα αποτελεί πλέον πρότυπο για πολλές κοπέλες στη Ρωσία με την ίδια πάθηση αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μετά από το μόντελινγκ θα ήθελε να δοκιμάσει το θεατρικό σανίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ