Στο εβδομαδιαίο παζάρι ρακοσυλλεκτών – Οι θησαυροί μιας κοινωνίας που υπερκατανάλωσε τα πάντα και τώρα τα χαζεύει στους πάγκους [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο εβδομαδιαίο παζάρι ρακοσυλλεκτών – Οι θησαυροί μιας κοινωνίας που υπερκατανάλωσε τα πάντα και τώρα τα χαζεύει στους πάγκους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυμάστε αυτά τα μικροαντικείμενα που αγοράσατε κάποτε και μετά τα πετάξατε; Μπορείτε να τα ξαναβρείτε στο το εβδομαδιαίο παζάρι, που γίνεται κάθε Κυριακή επί της Ιεράς Οδού από το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής».

Πρόκειται για τους αφανείς ήρωες που βιοπορίζονται από τα εύρετρα τους. Το σωματείο των ρακοσυλλεκτών που ιδρύθηκε το 1993 αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που μέρα- νύχτα τριγυρνούν στην πόλη μαζεύοντας πολύτιμους θησαυρούς.



Αντίκες, πίνακες, βιβλία, βινύλια, μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά, μπιμπελό και πολλά άλλα αντικείμενα μεγάλης ή μηδαμινής αξίας εκτίθενται στην Τεχνόπολη, έτοιμα να παζαρευτούν. Ο «θησαυρός» μιας κοινωνίας που υπερκατανάλωσε αχόρταγα τα πάντα, βρίσκεται κάθε Κυριακή σε χαμηλές πλέον τιμές στο παζάρι των Ελλήνων Ρακοσυλλεκτών. Μια νοσταλγική βόλτα που μπορεί να σας φέρει μπροστά στα παλιά σας αντικείμενα.

Σωματείο Ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής»
Ιερά Οδός 94
Κάθε Κυριακή από τις 06.00 έως τις 15.00
Τηλέφωνο Σωματείου 2130237600

Εικόνες: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ