Ο Κάρολος απαντά στο αν θέλει ή όχι να γίνει βασιλιάς - iefimerida.gr

Ο Κάρολος απαντά στο αν θέλει ή όχι να γίνει βασιλιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πολλά να έχουν ακουστεί για το αν ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει ή αν εντέλει θα γίνει Βασιλιάς ωστόσο ένα δημοσίευμα του περιοδικού Time τον ανάγκασε την Παρασκευή να απαντήσει στο... φλέγον ερώτημα.

Ολα ξεκίνησαν όταν σε πορτρέτο του για το περιοδικό Time της δημοσιογράφου Κάθριν Μέιερ, ένα πρόσωπο από τον βασιλικό οίκο φέρεται ότι δήλωσε πως ο Κάρολος ανησυχεί ότι δεν θα προλάβει να επιτύχει τους φιλανθρωπικούς του στόχους προτού κλείσουν «οι πύλες της φυλακής». Με απλά λόγια κοντινό του πρόσωπο δήλωσε ότι ο πρίγκιπας δεν θέλει να γίνει Βασιλιάς γιατί θέλει να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό του έργο.

Την Παρασκευή πάντως, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου διέψευσε το δημοσίευμα. «Αυτή δεν είναι η άποψη του πρίγκιπα της Ουαλίας και δεν θα πρέπει να αποδίδεται σε αυτόν, καθώς δεν είπε αυτά τα λόγια», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

«Ο πρίγκιπας έχοντας αίσθηση του καθήκοντος υποστηρίζει την βασίλισσα καθ' όλη την διάρκεια της ζωής του και πάντοτε εκτελεί εν παραλλήλω τα επίσημα καθήκοντά του και το φιλανθρωπικό του έργο», πρόσθεσε. εκπρόσωπος.

Η Μέιερ, η οποία πήρε συνέντευξη από περισσότερους από 50 φίλους και συνεργάτες του Καρόλου, σημείωσε ότι η φράση αυτή παρερμηνεύτηκε: «Αναφερόταν στην όλο και μεγαλύτερη έλλειψη χρόνου που έχει».

«Ο ίδιος δεν λέει ουδόλως ότι δεν θέλει να είναι βασιλιάς και κανείς στον βασιλικό οίκο δεν το λέει αυτό», υπογράμμισε η Μέιερ σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοσταθμό του BBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ