Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο – Ισοπέδωσε την Λαμποράλ Κούτσα (95-74) - iefimerida.gr

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο – Ισοπέδωσε την Λαμποράλ Κούτσα (95-74)

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο – Ισοπέδωσε την Λαμποράλ Κούτσα (95-74)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίδειξη δύναμης και... μάθημα τρίποντων έκανε ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο όπου ισοπέδωσε την Λαμποράλ Κούτσα (95-74) σημειώνοντας την πρώτη φετινή νίκη του στην Ευρωλίγκα.

Με τους οπαδούς τους να έχουν φτιάξει ατμόσφαιρα πάρτι στην κερκίδα, οι «πράσινοι»... οργίασαν από τη γραμμή των 6,75 μ., αφού τελείωσαν την αναμέτρηση με το εντυπωσιακό 18/37 στα τρίποντα. «Επίδοση» που αποτελεί ρεκόρ για την Ευρωλίγκα, το οποίο ο Παναθηναϊκός μοιράζεται με την Μακάμπι.

Εχοντας απέναντί τους μία ομάδα με αριθμητικό πρόβλημα- η Λαμποράλ είχε οχτώ παίκτες εξαιτίας πολλών τραυματισμών- οι «πράσινοι» δεν έδειξαν έλεος, κράτησαν τη μεγάλη διαφορά σχεδόν σε όλο το ματς και υποχρέωσαν στους αντιπάλους τους στην πρώτη τους ήττα.

Δεκάλεπτα: 26-16, 50-35, 77-56, 95-74

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 21, Κάρι 15, Μπατίστ 5, Φώτσης 8, Ούκιτς 6, Λάσμε 9, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 9, Γκιστ 8, Παππάς, Γιάνκοβιτς 3, Ματσιούλις 9

Λαμποράλ Κούτσα (Σκαριόλο): Νοτσιόνι 23, Βαν Όστρουμ 1, Χάμιλτον, Ντιοπ, Χοτζ 15, Πλάις 10, Ερτέλ 5, Γέλινεκ 17, Κοσέ 3

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ