Η γυναίκα που «τσακώθηκε» με το ψαλίδι πριν από 16 χρόνια- Τα μαλλιά της φτάνουν στα 3 μέτρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που «τσακώθηκε» με το ψαλίδι πριν από 16 χρόνια- Τα μαλλιά της φτάνουν στα 3 μέτρα [εικόνες]

Η γυναίκα που «τσακώθηκε» με το ψαλίδι πριν από 16 χρόνια- Τα μαλλιά της φτάνουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην καθημερινή ρουτίνα της, ένα δίωρο είναι αφιερωμένο στα μαλλιά της. Οχι, δεν είναι κοκέτα σε εκνευριστικό βαθμό. Απλά, με την κόμη της να πλησιάζει τα 3 μέτρα, είναι απαραίτητος τόσος χρόνος για το λούσιμο!

Η 57χρονη Νι Λινμέι ισχυρίζεται πως δεν έχει κουρευτεί τα τελευταία 16 χρόνια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το μήκος των μαλλιών της να είναι αυτή τη στιγμή 2,9 μέτρα. Ομως, παραδέχεται πως πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταφύγει στο ψαλίδι, καθώς δεν την... βολεύει πλέον η κουπ.

Βέβαια, από τη στιγμή που θα το κάνει θα αποχαιρετίσει και τις ελπίδες της να σημειώσει ρεκόρ, καθώς όσο παράδοξο κι αν ακούγεται δεν είναι η Κινέζα με τα πιο μακριά μαλλιά. Το 2004 η Ξιέ Κιουπίνγκ είχε μπει στο βιβλίο Γκίνες, καθώς τα μαλλιά της έφταναν στα 5,6 μέτρα.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ