Στη ΓΑΔΑ η τσιγγάνα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα του μωρού στη Μυτιλήνη - iefimerida.gr

Στη ΓΑΔΑ η τσιγγάνα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική μητέρα του μωρού στη Μυτιλήνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η βιολογική μητέρα του 2,5 μηνών αγοριού που βρέθηκε στα χέρια του ζευγαριού στη Μυτιλήνη το οποίο και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το Newsit.gr πρόκειται για την Σταματίνα Καραχάλιου η οποία εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών, σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ότι άφησε, αναγκαστικά, το μωρό της για λίγο και μέχρι να ξεπεράσει τα οικογενειακά προβλήματα, στο ζευγάρι της Μυτιλήνης που είναι συγγενείς του συζύγου της.

Μάλιστα, προσκόμισε στην αστυνομία και τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι βιολογική μητέρα του παιδιού ενώ, σύμφωνα με τουςδικηγόρους της η γυναίκα ήδη υποβάλλεται σε τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν όντως, είναι η μητέρα του μωρού.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή η 43χρονη ζει σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Λιόσια μαζί με τον άντρα της και τα άλλα τέσσερα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ