Handelsblatt: Αν όλοι οι Eλληνες πλήρωναν τους φόρους τους, η χώρα δεν θα είχε το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα - iefimerida.gr

Handelsblatt: Αν όλοι οι Eλληνες πλήρωναν τους φόρους τους, η χώρα δεν θα είχε το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα

Handelsblatt: Αν όλοι οι Έλληνες πλήρωναν τους φόρους τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt αναφέρεται στη φοροδιαφυγής στην Ελλάδα και τη χαρακτηρίζει μία από τις κύριες αιτίες για τη χρόνια κρίση χρέους της χώρας. Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι αν όλοι οι Έλληνες πλήρωναν επιτέλους τους φόρους τους, η χώρα δεν θα είχε το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα».Η Handelsblatt αναφέρεται σε τέσσερις περιπτώσεις ευρύτατης φοροδιαφυγής που «ξεσκέπασαν» τις προηγούμενες εβδομάδες οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, με τις δύο εξ αυτών να έχουν πολιτικούς συσχετισμούς, όπως γράφει χαρακτηριστικά, «με την άκρα αριστερά και τους ακροδεξιούς» εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΧΑ. Ο γερμανός δημοσιογράφος κάνει λόγο για έναν πλαστικό χειρουργό, δύο δικηγόρους και έναν τραγουδιστή που απέκρυψαν έσοδα εκατομ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ