Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την ιστορία του ελληνικού λαού καλώντας τον σε διαδηλώσεις - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την ιστορία του ελληνικού λαού καλώντας τον σε διαδηλώσεις

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την ιστορία ελληνικού λαού καλώντας τον σε διαδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσβλητική για το δημοκρατικό πολίτευμα και την ιστορία του ελληνικού λαού χαρακτήρισε ο Σίμος Κεδίκογλου τη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί σε διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.«Ο κ. Τσίπρας, αφού κατάλαβε ότι παρά τις συνεχείς 'επαναστατικές' εκκλήσεις του και τον διχαστικό του λόγο δεν μπορεί να συγκινήσει ούτε τους δικούς του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συμμετοχή γονιών και μαθητών στην εθνική επέτειο για να 'οργανώσει την ανατροπή της κυβέρνησης'» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, υπενθύμισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «το 1940 ενώθηκαν όλοι οι Έλληνες -παραμερίζοντας κάθε πολιτική ή άλλη διαφορά- για να αποκρούσουν την επίθεση του φασισμού και να υπερασπιστούν την πατρίδα μας».

«Ο ελληνικός λαός είναι βέβαιο ότι θα απομονώσει όποιον επιχειρήσει να αμαυρώσει την εθνική επέτειο και το μήνυμα της» συνέχισε ο κ. Κεδίκογλου και κάλεσε όλα τα δημοκρατικά κόμματα «να αποδοκιμάσουν τις ακρότητες του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, προασπιζόμενα την ίδια τη Δημοκρατία».

«Όμως, ας γνωρίζει ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του πως για ό,τι επιχειρήσουν να συμβεί στις παρελάσεις, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουν οι ίδιοι!» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο λέγοντας: «Ο παραληρηματικός, φαιδρός και διχαστικός λόγος του κυβερνητικού εκπροσώπου συνιστά το μόνιμο χαρακτηριστικό του. Δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ