Οι πιο σέξι ελεύθεροι -Χώρισε ο Ορλάντο Μπλουμ με τη Μιράντα Κερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πιο σέξι ελεύθεροι -Χώρισε ο Ορλάντο Μπλουμ με τη Μιράντα Κερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σταρ του «Πειρατή της Καραϊβικής» Ορλάντο Μπλούμ είναι και πάλι εργένης. Εκείνος και η πανέμορφη σύζυγός του Μιράντα Κερ παίρνουν διαζύγιο μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου. Ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού στο E! ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Από κοινού, ο Ορλάντο Μπλούμ και η Μιράντα Κερ ανακοινώνουν ότι έχουν χωρίσει φιλικά τους τελευταίους μήνες. Μετά από έξι χρόνια μαζί, αποφάσισαν να κάνουν επίσημο τον χωρισμό τους. Έστω και αν αυτό είναι το τέλος του γάμου τους, αγαπούν, υποστηρίζουν και σέβονται ο ένας τον άλλο τόσο ως γονείς τους γιου τους Flynn, όσο και ως οικογένεια».

Πάντως το ζευγάρι έδειχνε να περνά ευχάριστες στιγμές μέχρι και την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση στις 19 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του θεατρικού που συμμετέχει ο 36χρονος ηθοποιός. Ο Βρετανός γόης του σινεμά και το μοντέλο της Victoria's Secret από την Αυστραλία άρχισαν να βγαίνουν το 2007 και παντρεύτηκαν το 2010. Η Κέρ γέννησε τον γιο τους τον Ιανουάριο του 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ