Eντυπωσιακό: Φωτογραφίες από γερανούς ύψους 55 μέτρων στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος [εικόνες] - iefimerida.gr

Eντυπωσιακό: Φωτογραφίες από γερανούς ύψους 55 μέτρων στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με φρενήρεις ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος του Φαλήρου, όπου δημιουργούνται σε σχέδια του σούπερ σταρ αρχιτέκτονα Renzo Piano η νέα Εθνική Λυρική Σκηνή, η Εθνική Βιβλιοθήκη και το πάρκο με τα 1.300 δέντρα και τους 400.000 θάμνους.

Την εντυπωσιακή πορεία των εργασιών αποτυπώνει από την πρώτη στιγμή ο κορυφαίος φωτογράφος αστικών τοπίων της χώρας, ο Γιώργης Γερόλυμπος δημιουργώντας μια φωτογραφική αφήγηση που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Χαρακτηριστικές είναι οι ακόλουθες δύο φωτογραφίες που έγιναν με λήψη από γερανό σε ύψος 55 μέτρων: Δεξιά το κτίριο στάθμευσης, αριστερά το κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. Σημειώνουμε ότι το Κτίριο Στάθμευσης θα αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και θα έχει 1.000 θέσεις στάθμευσης. Η οροφή φυτεύεται και αποτελεί μέρος του Πάρκου. Η συγκεκριμένη λήψη έγινε στα μέσα Οκτωβρίου

Εντυπωσιακή είναι και η λήψη από τα 40 μέτρα των εργασιών κατασκευής της σκηνής στο κτίριο της Όπερας τον περασμένο Ιούλιο.

Ακολουθεί γενική λήψη στα 2.000 πόδια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ