Με σταυρωμένα πόδια – Γυναίκες στην Κολομβία έκαναν απεργία από το σεξ για να φτιαχτεί ο τοπικός δρόμος της πόλης - iefimerida.gr

Με σταυρωμένα πόδια – Γυναίκες στην Κολομβία έκαναν απεργία από το σεξ για να φτιαχτεί ο τοπικός δρόμος της πόλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απόγνωση βρέθηκαν οι γυναίκες σε μα μικρή πόλη στην Κολομβία επειδή ο δρόμος που τους οδηγεί στην πλησιέστερη μεγάλη πόλη βρισκόταν σε πλήρη ερείπωση.

Σύμφωνα με τη Huffigton Post, για να καταφέρει κάποιος να φτάσει στο τοπικό νοσοκομείο χρειαζόταν έως 14 ώρες και υπήρχαν πολλές αναφορές εγκύων που πέθαναν στο ασθενοφόρο ενώ ήταν στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

Μετά από όλα αυτά οι γυναίκες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, κάνοντας το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τους άντρες τους να αναλάβουν δράση αμέσως και να φτιάξουν το δρόμο: απαγόρευσαν το σεξ.

Είναι η δεύτερη φορά που οι γυναίκες της συγκεκριμένης πόλης κατέφυγαν στο κίνημα «με σταυρωμένα πόδια» όπως ονομάστηκε, κηρύσσοντας απεργία από το σεξ, προκειμένου να επισκευαστεί ο δρόμος.

Όπως φαίνεται το κίνημα στέφθηκε από επιτυχία αφού μπουλντόζες, μηχανήματα και εργαζόμενοι άνδρες έχουν πέσει με τα μούτρα στις εργασίες για το νέο δρόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ