Βραχιόλι για ερωτευμένους -Το ακουμπάς και ο άλλος νιώθει το άγγιγμα [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Βραχιόλι για ερωτευμένους -Το ακουμπάς και ο άλλος νιώθει το άγγιγμα [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είπε ότι όταν υπάρχει απόσταση μεταξύ ενός ζευγαριού παύει να λειτουργεί η αίσθηση της αφής; Ενα νέο τεχνολογικό δημιούργημα έρχεται να φέρει πιο κοντά τους ερωτευμένους και να «ξυπνήσει» όλες τους τις αισθήσεις...Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση να του φορούν και οι δύο!Η εταιρεία ψηφιακής καινοτομίας «Kwamecorp» έκανε τη φαντασία πραγματικότητα, καθώς ανέπτυξε ένα βραχιόλι με το οποίο οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν αγγίγματα ακόμα και αν βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Αν ο χρήστης της μίας συσκευής την αγγίξει για ένα δευτερόλεπτο, ο άλλος χρήστης θα αισθανθεί μία δόνηση στο επόμενο δευτερόλεπτο. Η αίσθηση αυτή μοιάζει με τη δόνηση στο κινητό τηλέφωνο. Το ηλεκτρονικό άγγιγμα μπορεί να διαρκέσει έως πέντε δευτερόλεπτα και την ώρα που συμβαίνει να αλλάζει χρώμα το μπρασελέ.

ο τεχνολογικό δημιούργημα που ανέπτυξε η αμερικανική εταιρεία και αναμένεται να γίνει το αγαπημένο δώρο των ζευγαριών που διατηρούν σχέση εξ αποστάσεως και όχι μόνο, αναζητά χρηματοδότες που θα ενισχύσουν οικονομικά το project δίνοντας το «πράσινο φως» για την ευρεία κυκλοφορία του στην αγορά.Ωστόσο, τ

Η ταμπλέτα είναι προσαρμοσμένη σε μαγνήτες που τοποθετούνται στο βραχιόλι (ή το κολιέ) . Η συσκευή αυτή επίσης συνδέεται με iPhones και κινητά Android.Το βραχιόλι περιλαμβάνει μία ταμπλέτα, έναν αισθητήρα επαφής, έναν κινητήρα δόνησης, μία μπαταρία, έναν επιταχυντή και ένα Bluetooth.

Η συσκευή σίγουρα θα αποτελέσει το αγαπημένο «κόσμημα» της γυναίκας... ίσως μετά το μονόπετρο...

KwamecorpΠηγή φωτογραφιών και βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ