Μητέρα – τέρας πουλούσε την παρθενιά των ανήλικων κοριτσιών της σε παιδεραστές και μετά τις οδηγούσε στην πορνεία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Κολομβία μιας 45χρονης μητέρας, που πουλούσε σε παιδεραστές την παρθενιά των ανήλικων κοριτσιών της, όταν έφταναν 12 ετών έναντι 200 δολαρίων.

Η υπόθεση έφτασε στο φως έπειτα από την καταγγελία της μεγαλύτερης κόρης της Margarita de Jesus Zapata Moreno, που όντας 16 ετών θέλησε να προστατέψει τις μικρότερες αδερφές της από τον εφιάλτη που έζησε η ίδια.

Σύμφωνα με τη Daily News, η μητέρα της πούλησε την παρθενιά της όταν ήταν 14 ετών κι έπειτα την εξώθησε στην πορνεία. Το ίδιο ακριβώς μάλιστα σχεδίαζε και για τα άλλα της κορίτσια όταν θα συμπλήρωναν το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Οι αστυνομικοί της Κολομβίας δήλωσαν σοκαρισμένοι από την ασπλαχνία της γυναίκας αναφέροντας: « Μας πονάει το γεγονός πως μια μητέρα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Μόνη της βρήκε και επικοινώνησε με παιδεραστές για να τους προσφέρει τις κόρες της».

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο οι αποδείξεις είναι αδιάσειστες και τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών. Τα μικρά παιδιά φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα φιλοξενίας ορφανών παιδιών και τα δέχονται τις φροντίδες και τις συμβουλές παιδοψυχολόγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ