Daily Mail: Ο πατέρας της μικρής Μαρίας έχει γονίδιο αλμπίνου, γι' αυτό γεννήθηκαν ξανθά και λευκά αρκετά από τα παιδιά τους - iefimerida.gr

Daily Mail: Ο πατέρας της μικρής Μαρίας έχει γονίδιο αλμπίνου, γι' αυτό γεννήθηκαν ξανθά και λευκά αρκετά από τα παιδιά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δεδομένα για την υπόθεση της μικρής Μαρίας παραθέτει η Daily Mail, η οποία υποστηρίζει ότι ο φερόμενος ως πατέρας της ανήλικης Ατανάς Ρούσεφ έχει γονίδιο Αλμπίνου στην οικογένεια του, κάτι που εξηγεί τον λόγο για τον οποίο τρία από τα παιδιά του ζευγαριού είναι ξανθά και με λευκή επιδερμίδα.

Σε δημοσίευμα της, η Daily Mail αναφέρει πως η Σάσα Ρούσεβα αποκάλυψε πως το 2009 δούλευε σε χωράφια στην Ελλάδα και άφησε την μεγάλη της κόρη στη Βουλγαρία για να προσέχει τα αδέρφια της. Ωστόσο, λόγω του ότι η μεγάλη της κόρη ήθελε να νυμφευθεί, αναγκάστηκε να γυρίσει εσπευσμένα στην πατρίδα της, την περίοδο που μόλις είχε γεννήσει την μικρή Μαρία.

«Γέννησα τη Μαρία πριν από 4,5 χρόνια, δε μπορώ να θυμηθώ την ακριβή ημερομηνία», είπε. Και πρόσθεσε πως δε μπορούσε να πάρει τη Μαρία πίσω μαζί της γιατί οι ελληνικές αρχές ζήτησαν εκατοντάδες ευρώ για το πιστοποιητικό γέννησης.

«Πρόσεχα τη Μαρία επί επτά μήνες αλλά έπρεπε να γυρίσω να προσέξω τα άλλα μου παιδιά. Άφησε τη Μαρία με τη συγκάτοικο μου που ήταν επίσης Ρομά. Όταν έφυγα, της ζήτησα να στείλει το παιδί στη Βουλγαρία. Αλλά δεν το έκανε. Δε μπορώ να θυμηθώ το όνομά της. Της τηλεφώνησα πολλές φορές και ήξερα πως το παιδί ήταν καλά. Δεν ξέρω γιατί την κράτησε τόσο πολύ», είπε.

«Η ΕΛ.ΑΣ πιστεύει πως η Μαρία μπορεί να έχει πουληθεί από κύκλωμα διακίνησης βρεφών που προσφέρει νεογνά σε άτεκνα ζευγάρια. Θεωρείται πως η Μαρία πουλήθηκε για μία πολύ χαμηλή τιμή καθώς η αστυνομία κινούταν κατά των κυκλωμάτων στην περιοχή», αναφέρει η Daily Mail, η οποία παράλληλα υποστηρίζει πως τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν πως η Σάσα Ρούσεβα συνελήφθη το 2009, περίπου την περίοδο που γεννήθηκε η μικρή Μαρία, με την υποψία πως πήγε να πουλήσει ένα μωρό.

Κλείνοντας, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως «ο Ατανάς Ρούσεφ, έχει ένα γονίδιο αλμπίνου στην οικογένεια του, το οποίο μπορεί να ευθύνεται για το ξανθό μαλλί της Μαρίας και την λευκή της επιδερμίδα, αλλά και 5 άλλων παιδιών της οικογένειας που είναι ξανθά και της μοιάζουν αρκετά».

φωτογραφία: Daily Mail, AFP/Getty Images

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ