Τι κάνει ο Κάρολος στις γυναίκες; - «Το να χορεύεις μαζί του είναι καλύτερο από σεξ», δήλωσε η Εμα Τόμσον - iefimerida.gr

Τι κάνει ο Κάρολος στις γυναίκες; - «Το να χορεύεις μαζί του είναι καλύτερο από σεξ», δήλωσε η Εμα Τόμσον

Τι κάνει ο Κάρολος στις γυναίκες; - «Το να χορεύεις μαζί του είναι καλύτερο από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν σκέφτεται κανείς τον πρίγκιπα Κάρολο σίγουρα ο πρώτος χαρακτηρισμός που του έρχεται στο μυαλό δεν είναι «γόης». Κι όμως, φαίνεται πως έχει ιδιαίτερο... σουξέ στις γυναίκες. Κάτι που αποκάλυψε και η καλή του φίλη Εμα Τόμσον.

Το περιοδικό ΤΙΜΕ κάνει αφιέρωμα στον «Ξεχασμένο πρίγκιπα»- όπως είναι και ο τίτλος του νέου τεύχους με τον γαλαζοαίματο στο εξώφυλλο. Σε αυτό μιλούν 50 φίλοι του Κάρολου, ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός που έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Αρχικά η Τόμσον απέρριψε τη γενική αίσθηση για τον Κάρολο, πως πρόκειται για έναν βαρετό άνθρωπο. Και αποκάλυψε πως «το να χορεύεις μαζί του είναι καλύτερο και από το να κάνεις σεξ»! Οσο για τον πρίγκιπα Κάρολο, μεταξύ άλλων δηλώνει πως δεν είναι απελπισμένος να γίνει βασιλιάς, καθώς φοβάται πως αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσει το φιλανθρωπικό του έργο.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ