Tρίτο περιστατικό αγοραπωλησίας βρέφους-Ζευγάρι έδωσε 4.000 ευρώ σε Ρομά για ένα μωρό - iefimerida.gr

Tρίτο περιστατικό αγοραπωλησίας βρέφους-Ζευγάρι έδωσε 4.000 ευρώ σε Ρομά για ένα μωρό

Tρίτο περιστατικό αγοραπωλησίας βρέφους-Ζευγάρι έδωσε 8.000 ευρώ σε Ρομά για ένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις υποθέσεις της μικρής Μαρίας, αλλά και του 2,5 μηνών αγοριού από τη Μυτιλήνη να παραμένουν ανοιχτές, προέκυψε τρίτο περιστατικό αγοραπωλησίας βρέφους στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι στα Ανω Λιόσια, που έδωσε 4.000 ευρώ σε Ρομά για να πάρει ένα παιδί. Η αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση έπειτα από καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA.

Η καταγγελία ανέφερε πως ένα ζευγάρι 50χρονων είχαν ένα κοριτσάκι 8 μηνών. Οι αρχές συνέλαβαν το ζευγάρι και ζήτησαν διευκρινίσεις. Η γυναίκα ομολόγησε πως δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και για αυτό πριν από λίγους μήνες «αγόρασαν» το μικρό κοριτσάκι δίνοντας 8.000 ευρώ σε μία γυναίκα Ρομά που βρίσκεται σε καταυλισμό στην Αττική.

Το ζευγάρι, που δεν έχει χαρτιά υιοθεσίας, παρουσίαζε το βρέφος ως δικό τους παιδί, ενώ οι αρχές αναζητούν τη βιολογική μητέρα του μωρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ