Ο γιατρός πήρε πάνω του το θετικό δείγμα του Μανούσου – Το ίδιο αποτέλεσμα και στο β' δείγμα του Λισγάρα - iefimerida.gr

Ο γιατρός πήρε πάνω του το θετικό δείγμα του Μανούσου – Το ίδιο αποτέλεσμα και στο β' δείγμα του Λισγάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γιατρός της Καλλονής ανέλαβε την ευθύνη για το θετικό δείγμα του Γιώργου Μανούσου σε απαγορευμένη ουσία κατά την απολογία του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, θετικό προέκυψε και το β' δείγμα του Χρήστου Λισγάρα- παραδόξως από το ίδιο παιχνίδι- και θα πάρει και ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης σειρά για απολογία για την παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ.

Σύμφωνα με τον γιατρό της Καλλονής, τον παθολόγο κ. Βαρβαγιάννη, η παράλειψη ήταν δική του, καθώς δεν δηλώθηκε το γεγονός ότι ο Μανούσος είχε κάνει ένεση για ιατρικούς λόγους, όπως προβλέπεται. «Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Super League και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη», ανέφερε ο γιατρός της ομάδας.

Οσο για τον παίκτη, στην απολογία του παρακάλεσε «μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί».

Οσο για τον Χρήστο Λισγάρα, βρέθηκε η απαγορευμένη ουσία οξυλοφρίνη και στο δεύτερο δείγμα του. Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και η ομάδα του ενημερώθηκαν σχετικά από το ΕΣΚΑΝ και αναμένεται να κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Πηγή: sport-fm.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ